BILD 
JYSK

Henriette Skjoldborg Adamsen Utsedd Till Branschens Bästa Marknadschef

På torsdagskvällen, under en glittrande ceremoni, tillkännagavs att Henriette Skjoldborg Adamsen, Marketing Manager på JYSK, har blivit korad till den bästa marknadschefen i kategorin "Hus och Hem". Detta är en mycket hedrande utmärkelse som bekräftar hennes enastående arbete och dedikation inom marknadsföringsvärlden.

Henriette Skjoldborg Adamsen är ödmjuk över utmärkelsen och säger: "Jag är väldigt stolt över priset. Vi har jobbat mycket med att optimera vår marknadsföring och vågat testa nya kanaler kontinuerligt för att nå våra befintliga kunder och samtidigt nå nya kunder, och det har gett resultat."

Det är den 18:e gången som tidningen Resumé har kungjort de främsta marknadscheferna i Sverige, täcker olika branscher. Denna prestigefyllda utmärkelse tilldelas individer som har lyckats utveckla och öka medvetenheten om sitt varumärke på mest effektiva sätt. I bedömningen har Resumé och Xtreme Insights genomfört över 100 000 intervjuer med konsumenter om de nominerade varumärkena.

Henriette Skjoldborg Adamsen, som har varit marknadschef för JYSK i Sverige sedan 2010, var nominerad i kategorin "Heminredning och möbler". Hon konkurrerade mot marknadschefer från några av branschens tungviktare, inklusive Ikea, Mio och Hemtex. Trots tuff konkurrens tog hon hem priset med följande motivering: "Hos det här varumärket är det många som känner sig hemma. Förstahandsvalet och lojaliteten ligger på topp och tillväxten slår rekord."

Denna utmärkelse är en bekräftelse på Henriette Skjoldborg Adamsens oöverträffade ledarskap och förmåga att positionera JYSK som en ledande aktör inom heminredning och möbler. Hennes insatser har gjort att många känner sig hemma i varumärket och har resulterat i en imponerande tillväxt och lojalitet bland kunderna.

Vi gratulerar Henriette Skjoldborg Adamsen till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att se fortsatta framgångar och nyskapande initiativ från henne och JYSK i framtiden.

Läs mer om priset i tidningen Resumé.

Redaktionen
RetailSvepets redaktion är dedikerad till att leverera aktuella och insiktsfulla nyheter inom detaljhandelsbranschen. Vårt team av erfarna skribenter och branschexperter arbetar för att hålla läsarna informerade om de senaste trenderna, utvecklingen av affärsmodeller och innovationer inom retailvärlden. Vi strävar efter att ge en omfattande överblick över den dynamiska och föränderliga naturen hos detaljhandeln, med störst fokus på fysiska butiker men även e-handel. Genom våra artiklar, analyser och insikter strävar vi efter att hjälpa företag att fatta välgrundade beslut och navigera framgångsrikt i den moderna retailmiljön.
Läs också:

Andra artiklar om

Hållbarhet

Pricer ABs CFO Susanna Zethelius Lämnar för Nya Utmaningar
Henriette Skjoldborg Adamsen Utsedd Till Branschens Bästa Marknadschef
No items found.