BILD 
Intimissimi

Intimissimi öppnar Flagship Store i Nordstan

Publicerad den 4 oktober 2023

Underklädesvarumärket Intimissimi kommer att göra entré på Nordstans shoppingarena i Göteborg i samband med den kommande julhandeln. Den nya Flagship Store-butiken kommer att få ett mycket centralt läge precis vid Femmans huvudentré på gatuplan.

Intimissimi är en del av det italienska företaget Calzedonia Group och har under de senaste åren ökat sin närvaro på den svenska marknaden. Den nya butiken i Femman blir nästan dubbelt så stor som den befintliga, vilket ger Intimissimi en möjlighet att erbjuda ett ännu bredare produktsortiment. Butiken kommer att stoltsera med både dam- och herrkollektioner, och dess invigning är planerad att sammanfalla med den hett efterlängtade julhandeln.

Den nya Flagship-butiken kommer att ersätta den nuvarande butiken på Postgatan i Femman, och förväntas erbjuda en unik shoppingupplevelse för alla som besöker Nordstan.

Intimissimi är kända för sina eleganta underkläder och nattkläder av hög kvalitet. Varumärket är en del av Calzedonia Group, en framstående italiensk modekoncern med en imponerande internationell närvaro. Intimissimi är synonymt med sofistikerad, italiensk design och tillverkar produkter som inte bara är bekväma, utan också ger bäraren en känsla av självsäkerhet och stil.

Detta nya tillskott i Nordstan kommer att ge göteborgare och besökare i staden ännu fler möjligheter att upptäcka Intimissimis exklusiva underklädeskollektioner och lyxiga nattkläder. Med en större butik och utökad produktutbud kommer Flagship Store att bli det ultimata målet för alla som vill hitta det bästa inom underklädesmode för både damer och herrar.

Göteborgs Shoppingdestination

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum med över 28 miljoner besökare varje år. Med 70 000 kvadratmeter shoppingutrymme och en imponerande årlig omsättning på 4,4 miljarder kronor inklusive moms är Nordstan ett nav för shopping och livsstil i Göteborg. Den nya Intimissimi Flagship Store kommer att ytterligare stärka Nordstans ställning som en destination för mode och shopping i västsverige.

Om du vill uppleva Intimissimis senaste kollektioner och njuta av en unik shoppingupplevelse, missa inte invigningen av Flagship Store i Nordstan i samband med julhandeln. Det kommer säkerligen att vara ett händelse som modeentusiaster och shoppingälskare inte vill missa.

Kontakt:

För mer information, klicka här!

Om Intimissimi:

Intimissimi är en del av Calzedonia Group och är känt för sina eleganta underkläder och nattkläder av högsta kvalitet. Med en passion för italiensk design och komfort strävar Intimissimi efter att erbjuda sina kunder en sofistikerad och självsäker stil.

Om Nordstan:

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum, som årligen välkomnar över 28 miljoner besökare. Med ett omfattande utbud av butiker, restauranger och underhållning, är Nordstan en central destination för shopping och livsstil i Göteborg.

Källa: nordastan.

Redaktionen
RetailSvepets redaktion är dedikerad till att leverera aktuella och insiktsfulla nyheter inom detaljhandelsbranschen. Vårt team av erfarna skribenter och branschexperter arbetar för att hålla läsarna informerade om de senaste trenderna, utvecklingen av affärsmodeller och innovationer inom retailvärlden. Vi strävar efter att ge en omfattande överblick över den dynamiska och föränderliga naturen hos detaljhandeln, med störst fokus på fysiska butiker men även e-handel. Genom våra artiklar, analyser och insikter strävar vi efter att hjälpa företag att fatta välgrundade beslut och navigera framgångsrikt i den moderna retailmiljön.
Läs också:

Andra artiklar om

Hållbarhet

Bröderna Expanderar Vidare i Västsverige: Ny Butiksöppning i Alingsås
Intimissimi öppnar Flagship Store i Nordstan