BILD 
Pricer

Pricer ABs CFO Susanna Zethelius Lämnar för Nya Utmaningar

Bild: Open AI, Chat GPT, Dall-E

I en viktig utveckling inom ledningen för Pricer AB, ett ledande techföretag inom smart retail, har CFO Susanna Zethelius meddelat att hon lämnar företaget för att anta en liknande position i ett annat bolag. Denna nyhet kommer som en överraskning under en period av signifikant tillväxt och förändring inom företaget.

Under Zethelius' tid hos Pricer har hon varit en central figur i företagets ledning, bidragit till dess framgång genom hennes engagemang och expertis. VD och koncernchef Magnus Larsson uttryckte sin tacksamhet för hennes insatser och önskade henne lycka till i hennes framtida uppdrag. Larsson betonade Zethelius' betydelse under en kritisk fas av förändring och utveckling för företaget.

Zethelius reflekterade över sin tid på Pricer och betonade hur stimulerande och lärorik hennes erfarenhet varit. Hennes beslut att lämna beskrevs som svårt, givet den dynamiska arbetsmiljön och det utmärkta teamet hon varit del av.

Sökandet efter Zethelius' efterträdare har inletts, och hon kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under övergångsperioden, som förväntas vara upp till sex månader. Denna period är kritisk för Pricer, som står inför en spännande fas av tillväxt och nya möjligheter.

Pricer, grundat 1991 i Sverige och noterat på Nasdaq Stockholm, är känt för sin innovation inom smart retail. Med sin fokus på digitala prisetiketter, avancerad optisk trådlös kommunikation och AI, har Pricer etablerat sig som en branschledare. Företagets plattform är känd för att vara snabb, robust och skalbar, och dess 30 års branscherfarenhet är en kärnkomponent i dess framgång.

För ytterligare information om denna ledningsförändring, kontakta Magnus Larsson eller Susanna Zethelius via info@pricer.com.

*Detta material är en omarbetning av det ursprungliga pressmeddelandet från Pricer AB och är avsett för informationsändamål för läsarna av RetailSvepet.se. För mer detaljerad information, besök Pricer AB:s officiella webbplats.*

Redaktionen
RetailSvepets redaktion är dedikerad till att leverera aktuella och insiktsfulla nyheter inom detaljhandelsbranschen. Vårt team av erfarna skribenter och branschexperter arbetar för att hålla läsarna informerade om de senaste trenderna, utvecklingen av affärsmodeller och innovationer inom retailvärlden. Vi strävar efter att ge en omfattande överblick över den dynamiska och föränderliga naturen hos detaljhandeln, med störst fokus på fysiska butiker men även e-handel. Genom våra artiklar, analyser och insikter strävar vi efter att hjälpa företag att fatta välgrundade beslut och navigera framgångsrikt i den moderna retailmiljön.
Läs också:

Andra artiklar om

Hållbarhet

Pricer ABs CFO Susanna Zethelius Lämnar för Nya Utmaningar
Henriette Skjoldborg Adamsen Utsedd Till Branschens Bästa Marknadschef
No items found.