BILD 
Framtid & utveckling

Pricer: Framtidens detaljhandel!

Om Pricer

Pricer, grundat 1991 i Sverige, är en global ledare inom smart retail. De erbjuder digitala butikslösningar som förbättrar produktivitet och köpupplevelsen. Företagets plattform, känd för sin hastighet, robusthet och skalbarhet, kombinerar digitala prisetiketter, optisk trådlös kommunikation och AI. Pricer är noterat på Nasdaq Stockholm.

Pricers närvaro på NRF

I sin monter på NRF, demonstrerar Pricer hur de anpassar sig till den snabbt växande marknaden för smart handel. De presenterar realtidslösningar för dynamisk prissättning, aktuell information om produkttillgänglighet och effektivare varupåfyllnad. En anmärkningsvärd innovation är deras automatiska produktpositionering, vilket möjliggör snabb hantering av e-handelsorder direkt i butiken. Pricer introducerar även sitt koncept ”Store-in-a-Store”, som optimerar Click & Collect-beställningar.

SmartTAG Color

Pricers nya produkt, SmartTAG Color, är utformad för att möta detaljhandelns ökade behov av dynamisk marknadsföring. Dessa etiketter tillåter butiker att skapa attraktiva kampanjer med livfulla färger och tydlig information direkt vid butikshyllorna. Detta inte bara stärker butikens varumärke utan erbjuder även nya möjligheter för leverantörer att driva betalda digitala kampanjer.

Digital Signage

Pricer lyfter fram den växande trenden av digitala plattformar i detaljhandeln som erbjuder annonsutrymme. Deras digital signage-lösning kombinerar elektroniska hyllkantsetiketter med skärmar för att skapa en engagerande kundupplevelse vid den mest kritiska punkten för köpbeslut - butikshyllan.

Pricer Plaza

Pricer Plaza är en molnplattform som hanterar olika tjänster, analys och tillämpningar för butiksdigitalisering. Plattformen erbjuder avancerade funktioner, inklusive hantering av butikskedjor eller regioner, malldesign och infrastrukturell optimering.

HangTAG

Pricer introducerar HangTAG, en ny etikett anpassad för butiksmiljöer där produkter hängs på spjut. Denna tunna och robusta etikett är särskilt designad för att möta behoven i den moderna handeln.

Magnus Larsson om Pricers vision

Magnus Larsson, vd och koncernchef för Pricer, betonar vikten av skalbara och tillförlitliga lösningar för framtidens butiker. Han understryker hur Pricers teknik gör butikshyllor mer dynamiska, vilket möjliggör interaktion med kunder i realtid och säkerställer att produkter alltid är tillgängliga.

Redaktionen
RetailSvepets redaktion är dedikerad till att leverera aktuella och insiktsfulla nyheter inom detaljhandelsbranschen. Vårt team av erfarna skribenter och branschexperter arbetar för att hålla läsarna informerade om de senaste trenderna, utvecklingen av affärsmodeller och innovationer inom retailvärlden. Vi strävar efter att ge en omfattande överblick över den dynamiska och föränderliga naturen hos detaljhandeln, med störst fokus på fysiska butiker men även e-handel. Genom våra artiklar, analyser och insikter strävar vi efter att hjälpa företag att fatta välgrundade beslut och navigera framgångsrikt i den moderna retailmiljön.
Läs också:

Andra artiklar om

Hållbarhet

RevolutionRace; Årsstämma 2023 formar framtiden
Pricer: Framtidens detaljhandel!