BILD 
BROTHERS

Bröderna Expanderar Vidare i Västsverige: Ny Butiksöppning i Alingsås

Bröderna, en välkänd modeåterförsäljare, är redo att stärka sin närvaro i Västsverige med en ny butiksöppning. Efter deras ambitiösa expansionsplaner inför de kommande åren har den nyligen öppnade Brothers Valbo i maj följts av ännu en spännande utveckling - den kommande öppningen av Brothers Alingsås.

Den 43:e Brothers-butiken beräknas öppna i september på Galleria Storken i Alingsås. Denna etablering, som sträcker sig över 180 kvadratmeter, lovar att vara ett starkt tillskott till Brothers befintliga butiker och växande e-handelsplattform. Butiken kommer att erbjuda Brothers breda sortiment, som sträcker sig från kostymer till smart-casual-kläder, tillsammans med noggrant utvalda externa varumärken.

Christopher Englinde, VD för Brothers, uttryckte sin entusiasm och sade: "Vår vision är att hjälpa fler individer att bli sin bästa version och uttrycka sig själva genom sin klädsel. Framgången med tidigare butiksöppningar understryker det stora intresset och behovet av Brothers kunderbjudanden."

Englinde fortsatte: "Vi är otroligt glada över att Alingsås är nästa destination på vår resa för att fylla luckorna på den svenska Brothers-kartan. Jag vill uttrycka min tacksamhet till TB-Gruppen AB och köpcentrets ledning för den produktiva dialogen och ser fram emot ett långt och givande samarbete. Tillsammans välkomnar vi både befintliga och nya kunder efter sommarsäsongen!"

Ingvar Ivarsson, Centrumchef på Galleria Storken, delade Brothers glädje över etableringen och konstaterade: "Vi delar Brödernas glädje över etableringen på Galleria Storken, vilket kommer att berika vårt redan mångsidiga modeutbud i köpcentret och förstärka detaljhandeln i Alingsås."

Bröderna Alingsås beräknas öppna sina dörrar i slutet av september. Förutom att erbjuda Brödernas egna varumärken - East West och Riley - kommer butiken också att visa upp externa varumärken som Lee, Ljung, Whyred och Calvin Klein.

Medan Bröderna fortsätter att expandera sin närvaro i Västsverige blir deras engagemang för att erbjuda en mångsidig mix av högkvalitativa modealternativ alltmer tydligt. Med en lockande kombination av in-house varumärken och noggrant utvalda externa etiketter lovar Bröderna Alingsås att bli en destination som tilltalar både modeentusiaster och trendsetters. Den kommande butiksöppningen signalerar inte bara en tillväxtmöjlighet för varumärket, utan även ett bidrag till Alingsås föränderliga detaljhandelslandskap. Medan Brödernas resa fortsätter kan de modeintresserade invånarna i Alingsås och dess omgivande områden med spänning vänta på de stilfulla erbjudandena som den nya butiken kommer att föra med sig.

Redaktionen
RetailSvepets redaktion är dedikerad till att leverera aktuella och insiktsfulla nyheter inom detaljhandelsbranschen. Vårt team av erfarna skribenter och branschexperter arbetar för att hålla läsarna informerade om de senaste trenderna, utvecklingen av affärsmodeller och innovationer inom retailvärlden. Vi strävar efter att ge en omfattande överblick över den dynamiska och föränderliga naturen hos detaljhandeln, med störst fokus på fysiska butiker men även e-handel. Genom våra artiklar, analyser och insikter strävar vi efter att hjälpa företag att fatta välgrundade beslut och navigera framgångsrikt i den moderna retailmiljön.
Läs också:

Andra artiklar om

Hållbarhet

Circle K Expanderar Laddinfrastruktur för Tung Trafik med 16 Nya Laddplatser
Intimissimi öppnar Flagship Store i Nordstan