BILD 
Clas Ohlson

Clas Ohlson öppnar ny butik på Kullagatan

27 september 2023 - Clas Ohlson återvänder till Helsingborg city med en ny butik på Kullagatan. Öppningen planeras äga rum i början av juni 2024.

Detaljhandelskedjan Clas Ohlson har spännande nyheter för invånarna i Helsingborg. I början av sommaren 2024 öppnar de en helt ny butik på Kullagatan. Butiken kommer att ta upp en yta om imponerande 1131 kvadratmeter och kommer att erbjuda Clas Ohlsons fullskaliga sortiment av produkter för hemmafix. Det här är ett stort återvändande till Helsingborg city, och butiken kommer att ha en entré direkt från Kullagatan, med en rulltrappa som tar kunderna upp till andra våningen där butiken kommer att vara belägen.

Fastigheten som kommer att hysa Clas Ohlsons nya butik ägs av Savills Investment Management och är inget mindre än den ombyggda Gallerian Magnus Stenbock. Renoveringen förväntas vara klar under våren 2024, och butiken är planerad att öppnas för allmänheten i början av juni samma år.

Hélène Henning, Chef Asset Management Norden på Savills Investment Management, uttryckte sin entusiasm över detta återvändande till Kullagatan och sa: "Det känns fantastiskt roligt att Clas Ohlson återvänder till Kullagatan. Bitarna börjar falla på plats i Magnus Stenbock och med Clas Ohlson på övre plan är vi på god väg att färdigställa pusslet."

P&E Fastigheter ansvarar för uthyrningen av samtliga lokaler i fastigheten, och Anders Stensson, kommersiell utvecklare på P&E Fastigheter, uttryckte sin glädje över etableringen av Clas Ohlson: "Vi är väldigt glada över att äntligen få berätta om den här etableringen. Att Clas Ohlson gör comeback i Helsingborg city är fantastiskt kul för Helsingborg, men det sänder också ett viktigt och positivt signalvärde till alla stadskärnor i Sverige."

Clas Ohlson har varit efterlängtade av både invånare och stadskärnan i Helsingborg, och deras återkomst markerar en viktig milstolpe i arbetet med att stärka stadskärnan och erbjuda ett varierat utbud av produkter och tjänster till kunderna.

Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, ser positivt på Clas Ohlsons återkomst till Kullagatan och säger: "Detta är verkligen ett glädjande besked för Helsingborg city."

För att fira denna spännande händelse är en pressträff planerad den 27 september kl. 11.00 på Kullagatan 12. Vid pressträffen kommer följande personer att närvara:

  • Christian Hammarstedt, regionchef på Clas Ohlson
  • Hélène Henning, Chef Asset Management Norden på Savills Investment Management
  • Anders Stensson, Kommersiell Utvecklare/Uthyrning P&E Fastigheter AB
  • Hanna Candell, VD på HBG City
  • Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders WahlPresskontakt, Clas OhlsonTelefon: 073-1430089E-post: anders.wahl@clasohlson.se

Hélène HenningChef Asset Management Norden, Savills Investment ManagementTelefon: 08 505 973 00E-post: helene.henning@savillsim.com

Anders StenssonKommersiell Utvecklare/Uthyrning, P&E Fastigheter ABTelefon: 0734 - 23 32 83E-post: anders.stensson@poefastigheter.se

Martin KlintebergEtableringsansvarig, HBG CityTelefon: 0733 - 32 59 17E-post: martin.klinteberg@helsingborg.se

Ämnen: Detaljhandel, Samhälle, Lokal/regional påverkan, Samhällsvetenskap, Hemelektronik, Inredning, Fritid, Turistnäring, turism, resor.Regioner: Skåne, Helsingborg.

Redaktionen
RetailSvepets redaktion är dedikerad till att leverera aktuella och insiktsfulla nyheter inom detaljhandelsbranschen. Vårt team av erfarna skribenter och branschexperter arbetar för att hålla läsarna informerade om de senaste trenderna, utvecklingen av affärsmodeller och innovationer inom retailvärlden. Vi strävar efter att ge en omfattande överblick över den dynamiska och föränderliga naturen hos detaljhandeln, med störst fokus på fysiska butiker men även e-handel. Genom våra artiklar, analyser och insikter strävar vi efter att hjälpa företag att fatta välgrundade beslut och navigera framgångsrikt i den moderna retailmiljön.
Läs också:

Andra artiklar om

Hållbarhet

Bröderna Expanderar Vidare i Västsverige: Ny Butiksöppning i Alingsås
Intimissimi öppnar Flagship Store i Nordstan