BILD 
H&M

H&M Expanderar till Brasilien: Ny Butik och Onlineplaner Under 2025

H&M, en världsledande aktör inom modeindustrin, har annonserat sina planer att ta sin närvaro till Brasilien genom att öppna sin första butik och online under 2025. Efter framgångsrika etableringar i olika länder i Latinamerika, inklusive Mexiko, Peru och Chile, tar H&M nu sikte på att erbjuda sina kvalitetskläder och hållbara modekoncept till Brasiliens fashionabla befolkning.

Helena Helmersson, vd för H&M-gruppen, delar sin entusiasm för detta nya steg: "Vi är otroligt glada över att kunna berätta att vi öppnar den första H&M-butiken och online i Brasilien under 2025. Vi ser detta som ett mycket spännande steg och ser fram emot att ta H&M:s koncept mode, kvalitet och hållbarhet till bästa pris till många kunder i landet."

Partnerskapet för denna expansion är med Dorben Group, en lokal aktör med djup kunskap om marknaden. "Detta samarbete kommer att göra det möjligt för båda företagen att utnyttja sina unika styrkor, resurser och expertis för att nå den stora potentialen på marknaden", säger Mehdi Beneddine, vd för Dorben Group.

H&M:s planerade intåg på den brasilianska marknaden markerar ännu ett steg i deras globala expansion, och det finns en enorm förväntan kring möjligheterna att introducera sitt mode till den modeintresserade befolkningen i Brasilien.

Kontakt:

H&M Group Media Relations

Telefon: 08-796 53 00

E-post: mediarelations@hm.com

Redaktionen
RetailSvepets redaktion är dedikerad till att leverera aktuella och insiktsfulla nyheter inom detaljhandelsbranschen. Vårt team av erfarna skribenter och branschexperter arbetar för att hålla läsarna informerade om de senaste trenderna, utvecklingen av affärsmodeller och innovationer inom retailvärlden. Vi strävar efter att ge en omfattande överblick över den dynamiska och föränderliga naturen hos detaljhandeln, med störst fokus på fysiska butiker men även e-handel. Genom våra artiklar, analyser och insikter strävar vi efter att hjälpa företag att fatta välgrundade beslut och navigera framgångsrikt i den moderna retailmiljön.
Läs också:

Andra artiklar om

Hållbarhet

Glitter Öppnar Ny Butik i Smedjan, Luleå
Intimissimi öppnar Flagship Store i Nordstan