BILD 
Clas Ohlson

Clas Ohlsons Nya Butik i Kristiansand - En Framgångsrik Öppning


Under förmiddagen samlades tusentals kunder utanför Clas Ohlsons senaste butik i Vågsbygd, strax utanför Kristiansand i södra Norge, för att vara med vid den efterlängtade öppningen. Den nya butiken, belägen i köpcentret Amfi Vågsbygd, marknadsför Clas Ohlsons tredje etablering i Kristiansand och innebär en viktig utökning av deras närvaro i området.

Innan klockan slog 9 på morgonen hade en imponerande kö av förväntansfulla kunder samlats utanför butiken. På bara 1,5 timme efter öppningen hade över 1000 kunder redan besökt butiken, vilket visar på det stora intresset för Clas Ohlsons sortiment och erbjudande i området.

Rune Johansen, Country Operations Manager på Clas Ohlson, uttryckte sin glädje över den positiva mottagandet och utökningen av deras närvaro i Kristiansand. "Det känns väldigt roligt att öppna ytterligare en butik och bli ännu mer tillgängliga i Kristiansand. Vågsbygd har en stark tillväxt och vi har varit efterfrågade i många år," sa Johansen.

Med en försäljningsyta om 824 kvadratmeter erbjuder den nya butiken hela Clas Ohlsons omfattande sortiment av lösningar för hemmafixet. Kundupplevelsen kompletteras även med tjänster som nyckelslipning, vilket ger en praktisk mervärdesfaktor för besökarna.

Amfi Vågsbygd har genomgått en ombyggnad för att anpassa sig till Clas Ohlsons etablering, och detta framgångsrika partnerskap markerar en större trend av Clas Ohlsons expansion i Norge. Med ytterligare två nya butiker kontrakterade, en i Notodden i Telemark som öppnar den 9 november och en annan i Kolbotn strax söder om Oslo som öppnar den 23 november, står företaget redo att fortsätta sin tillväxtresa.

Rune Johansen ser fram emot denna spännande framtid och betonar: "Det känns väldigt spännande att fortsätta växa i Norge och öppna butiker på fler platser. Vi vet att vi är väldigt uppskattade och vi ser fram emot att öppna de nya butikerna."

För ytterligare information, vänligen kontakta Anders Wahl, presskontakt på Clas Ohlson: 072-143 00 89, anders.wahl@clasohlson.se.

Clas Ohlson är ett detaljhandelsbolag med en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med en närvaro på tre marknader, cirka 4 900 medarbetare och en årlig omsättning på cirka 9 miljarder kronor, fortsätter Clas Ohlson att växa och expandera. Genom att erbjuda praktiska och hållbara lösningar till attraktiva priser har Clas Ohlson blivit en älskad aktör på marknaden och ser fram emot att fortsätta göra hemmafixet tillgängligt och roligt för alla.

Besök Clas Ohlsons officiella webbplats för mer information och nyheter: www.clasohlson.se.

Redaktionen
RetailSvepets redaktion är dedikerad till att leverera aktuella och insiktsfulla nyheter inom detaljhandelsbranschen. Vårt team av erfarna skribenter och branschexperter arbetar för att hålla läsarna informerade om de senaste trenderna, utvecklingen av affärsmodeller och innovationer inom retailvärlden. Vi strävar efter att ge en omfattande överblick över den dynamiska och föränderliga naturen hos detaljhandeln, med störst fokus på fysiska butiker men även e-handel. Genom våra artiklar, analyser och insikter strävar vi efter att hjälpa företag att fatta välgrundade beslut och navigera framgångsrikt i den moderna retailmiljön.
Läs också:

Andra artiklar om

Hållbarhet

POWER Tar Över MediaMarkts Butiker i Sverige och Utmanar Elektronikmarknaden
Intimissimi öppnar Flagship Store i Nordstan