BILD 
Glitter

Glitter Öppnar Ny Butik i Smedjan, Luleå

Den här hösten gör Glitter en återkomst till centrala Luleå genom att öppna en butik på gatuplanet i Smedjan galleria. Glitter är en svensk kedja som specialiserar sig på smycken och accessoarer och har 150 butiker i fyra nordiska länder samt en e-handelsplattform.

Glitter arbetar aktivt och framgångsrikt med att etablera sig som en viktig del i att utveckla sin marknadsledande position i Norden. Det innebär att vi ständigt utforskar nya möjligheter och utvärderar befintliga etableringar. Den rätta platsen vid rätt tidpunkt har nu uppstått för oss i Luleå. Vi ser med spänning fram emot att öppna en ny butik och välkomna kunderna för att erbjuda dem en härlig shoppingupplevelse som överträffar deras förväntningar, säger Helena Wahlsten, Försäljningschef på Glitter.

Butiken beräknas öppna i september, och rekryteringen av butikspersonal pågår för fullt.

Glitter fortsätter att aktivt söka nya möjligheter för affärsutveckling och ser en betydande potential i att öppna fler fysiska butiker inom sina befintliga marknader. Medan företaget utvidgar sin närvaro är dess fokus på att erbjuda kunderna kvalitetsprodukter och minnesvärda shoppingupplevelser oförändrat starkt.

För mer information och uppdateringar, besök gärna Glitters hemsida.

Redaktionen
RetailSvepets redaktion är dedikerad till att leverera aktuella och insiktsfulla nyheter inom detaljhandelsbranschen. Vårt team av erfarna skribenter och branschexperter arbetar för att hålla läsarna informerade om de senaste trenderna, utvecklingen av affärsmodeller och innovationer inom retailvärlden. Vi strävar efter att ge en omfattande överblick över den dynamiska och föränderliga naturen hos detaljhandeln, med störst fokus på fysiska butiker men även e-handel. Genom våra artiklar, analyser och insikter strävar vi efter att hjälpa företag att fatta välgrundade beslut och navigera framgångsrikt i den moderna retailmiljön.
Läs också:

Andra artiklar om

Hållbarhet

Circle K Expanderar Laddinfrastruktur för Tung Trafik med 16 Nya Laddplatser
Intimissimi öppnar Flagship Store i Nordstan